חדשות האקדמייה

הכנס הבינלאומי "פיתוח יכולות ומיומנויות, מצויינות, חדשנות, יצירתיות ומחוננות" שעורכת אלקאסמי באנטליה יצא לדרך
באווירה עשירה בידע וחדשנות, הכנס הבינלאומי שעורכת אקדמיית אלקאסמי, בשיתוף פעולה עם המרכז הבינלאומי לחינוך ליצירתיות (ICIE) ומרכז טוזדיר הטורקי למצויינים (TUZDE), בנושא "פיתוח יכולות ומיומנויות, מצויינות, חדשנות, יצירתיות ומחוננות" יצא לדרך ביום ראשון 24.12.2017 והוא יימשך עד 28.12.2017 במלון טיטניק שבאנטליה - טורקיה.

בכנס ישתתפו חוקרים מישראל ומהחברה הערבית, חוקרים מאוניברסיטאות באירופה והעולם הערבי, והדגש בכנס יהיה על חשיבות הטמעת היצירתיות והמיומנות בקרב התלמידים במערכת החינוך, בצל הירידה בתוצאות הבחינות הבינלאומיות.
ייצגו את המכללה בכנס, ד"ר בהאא זועבי, ראש המרכז לחינוך ליצירתיות והאחראי על הכנס, מר מוחמד כתאנה, סגן נשיא המכללה לעניינים מנהליים וד"ר גמאל אבו חסין, סגן נשיא המכללה. את המרכז הבינלאומי לחינוך ליצירתיות תייצג גב סנדרה לינק, ואת מרכז טוזדיר למציינות, ייצג מר טונהאן גקסון.

במהלך הכנס, יתקיימו הרצאות וסדנאות לאנשי ההוראה המשתתפים בכנס, בנוסף להצגת עבודות מחקר ופוסטרים.