أخبار الدراسات العليا

نداءات (داخلية) جديدة للترشح لمختلف الوظائف الأكاديمية في الكلية للسنة الدراسية 2018-2019
קולות קוראים (פנימיים) חדשים להגשת מועמדות לתפקידים אקדמיים שונים במכללה לשנה"ל תשע"ט
حضرة أعضاء الطاقم الأكاديمي المحترمين/ات
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته؛

استمرارا للرسالة التي أرسلت اليكم مؤخرا بخصوص نداءات لمختلف الوظائف في الكليّة وذلك وفق المعايير الأكاديمية لمجلس التعليم العالي. مرفق النداءات الجديدة للترشح لوظائف اكاديمية مختلفة في الكلية. على كل من يرى نفسه مناسب ويستوفي شروط نداء معين ويرغب بذلك ان يقدم ترشيحه وفقا للتعليمات المكتوبة في النداء.

يستطيع المرشح ان يتقدم لأكثر من نداء بحال استوفى الشروط. يجب تقديم الطلب للبريد الالكتروني للسيد عفيف كتاني مدير دائرة المحاضرين للبريد الالكتروني: afef_k@qsm.ac.il حتى يوم الأربعاء الموافق 25.7.2018.

نداءات (داخلية) جديدة نداءات (داخلية) سابقة

بالنجاح ونأمل للجميع عطلة ممتعة ومثمرة
د. جمال أبو حسين، قائم بأعمال رئيس الكلية ورئيس اللجنة المعينة

מרצים/מרצות יקרים/ות
שלום רב,

בהמשך להודעה שנשלחה אליכם לאחרונה אודות קולות קוראים לתפקידים שונים במכללה בהתאם לקריטריונים של המועצה להשכלה גבוהה. מצ"ב קולות קוראים חדשים להגשת מועמדות לתפקידים השונים במכללה. כל מי שרואה בעצמו מתאים ועונה על תנאי הסף ומעוניין יכול להגיש לקולות קוראים בהתאם להנחיות בכל קול קורא.

מועמד יכול להגיש ליותר מקול קורא אחד במידה והוא עונה על תנאי הסף שלהם. קורות חיים, רשימת פרסומים ורשימת ממליצים (וכן מידע נוסף לפי ראות המועמד/ת) יש להגיש בדואר אלקטרוני למר עפיף כיתאני מנהל מחלקת מרצים בדוא"ל: afef_k@qsm.ac.il עד ליום רביעי ה- 25.7.2018.

קולות קוראים (פנימיים) חדשים קולות קוראים (פנימיים) קודמים

בהצלחה ומאחל לכולם חופשה נעימה ופורייה