حول المركز

مركز تكنولوجيا المعلومات والاتصالات - ICT

مركز تكنولوجيا المعلومات والاتصالات ICT مسؤول عن إدارة مجال إنشاء ودعم البنى التحتية التعليمية والتعلمية، والبنى التحتية الإدارية والأكاديمية في الكلية. المركز مسؤول أيضًا على تطوير، ودمج وإدارة منظومات تكنولوجيا المعلومات والاتصالات في المجالات الإدارية والأكاديمية في أكاديمية القاسمي. يقدم المركز للمحاضرين وللطلاب بيئات تعلم تكنولوجية دينامية، التي تشجع وتعزز تقنيات اتصال واسعة النطاق داخل الكلية وفي السياق العالمي الواسع. تشمل خدمات المركز: إدارة مشاريع لتطوير وإدارة البنى التحتية التكنولوجية والرقمية في الكلية، إدارة بيئات تكنولوجية إدارية و/أو بيداغوجية، تطوير مشاريع برمجية تعزز خدمات بيداغوجية وإدارية، تشجيع ودعم مبادرات تربوية تكنولوجية، دعم وتطوير برامج تعلّم عبر شبكة الإنترنت، تقديم دعم تكنو-بيداغوجي للمحاضرين وللطلاب في مجال التعلم الرقمي، وتطوير وإدارة موقع الكلية في شبكة الإنترنت.

מרכז טכנולוגיות מידע ותקשורת - ICT

מרכז טכנולוגיות מידע ותקשורת ICT מנהל את תחום הבנייה והתמיכה בתשתיות ההוראה והלמידה, והתשתיות המנהליות באקדמיית אלקאסמי. המרכז גם אחראי על פיתוח, שילוב וניהול מערכות טכנולוגיות מידע ותקשורת בתחומים הניהוליים והאקדמיים באקדמיית אלקאסמי. המרכז מספק לסגל ולסטודנטים סביבות למידה טכנולוגיות דינמיות, אשר מטפחות ומקדמות טכניקות תקשורתיות נרחבות בתוך המכללה ובהקשר העולמי הרחב. שירותי המרכז כוללים בין היתר: ניהול פרויקטים לפיתוח וניהול התשתיות הטכנולוגיות והדיגיטליות במכללה, ניהול סביבות טכנולוגיות ניהוליות ו/או פדגוגיות, פיתוח פרויקטים תכנותיים המקדמים שירותים פדגוגיים וניהוליים, קידום ותמיכה ביוזמות חינוכיות טכנולוגיות, תמיכה ופיתוח תוכניות למידה אינטרנטיות מקוונות, תמיכה טכנו-פדגוגית בחברי הסגל ובסטודנטים בתחום הלמידה הדיגיטלית, ופיתוח וניהול אתר האינטרנט של המכללה.

ICT- Information and Communication Technology Center

The ICT Information and Communication Technologies Center manages the field of construction and support for the teaching and learning infrastructures, and the administrative infrastructures at Al Qasmi Academy. The center is also responsible for the development, integration and management of information and communication technology systems in the administrative and academic fields at Al Qasmi Academy. The center provides faculty and students with dynamic technological learning environments that foster and promote extensive communication techniques within the college and in the wider global context. The center's services include, among others: project management for the development and management of the technological and digital infrastructure in the college, management of managerial and/or pedagogical technological environments, development of programming projects that promote pedagogical and managerial services, promotion and support of technological educational initiatives, support and development of online internet learning programs, techno-pedagogical support for faculty members and students in the field of digital learning, and the development and management of the college's website.